Over 30 års erfaring

Dr Anne Rød har jobbet med kommunikasjon og ledelse i over 30 år og er Europas mest erfarne på systemisk ledelse. Hun fokuserer sitt arbeid på teamutvikling og fasilitering av prosesser med spesiell ekspertise innenfor endring og utvikling. Anne kombinerer praktisk erfaring med dagsaktuell kunnskap innenfor systemisk ledelse. Hun omtaler seg selv som en praktiker med akademisk forankring.

 

Anne har bred internasjonal erfaring, er utdannet i England innenfor kommunikasjon og markedsføring, og har også arbeidet i engelsk næringsliv i flere år. I Norge har hun blant annet vært informasjonsdirektør i Ericsson AS i Norge, høyskolelektor i informasjon og samfunnskontakt på Norges Markedshøyskole (nå BI) og førsteamanuensis i organisasjon og ledelse ved  Politihøgskolen. Hun har utgitt flere bøker innen ledelse, endring og teamutvikling. Anne har fire utdannelser innenfor fasilitering og coaching av ledere og team og jobber bredt på tvers av kulturer.

 

 

anne-rodoptimalisert

 

bilde-anne-rod-doktorgrad-web

Doktorgrad

I januar 2020 avsluttet Anne Rød sin doktorgrad i systemisk ledelse og praksis ved University of Bedfordshire, England. Oppgaven heter Human Systems in Motion- exploring the application of systemic ideas in teams navigating change. Om oppgaven sa sensorene: «Forskning er innovativ og fremstår som et tydelig bidrag til profesjonell praksis av systemisk ledelse. Kandidaten forsvarte oppgaven godt og fremsto som meget reflektert.» Bestill et foredrag dom tar utgangspunkt i doktorgraden.